På bilden syns en husritning gjord av Sanna Bygg.

Även om vi oftast bara säger Sanna om oss själva är vi fortfarande ett byggföretag. Inte bara ett företag som bygger – vi gör väldigt mycket annat också – men en stor del av verksamheten handlar just om att bygga.

Vägen till ett fulländat projekt kan förstås se annorlunda ut, men det finns ett par steg som vi aldrig ser förbi. Det är dina drömmar och visioner som är själva anledningen till att vi bygger.

01. En dröm

Allt börjar med en dröm. Din dröm. Den kanske är stor, liten eller onåbar, men det behöver inte du bry dig om. Huvudsaken är att du har drömmar och visioner. Sedan är det upp till oss att göra dem verkliga.

02. En god start

När du har tänkt lite mer på hur du vill ha det presenterar du dina tankar för oss. Våra arkitekter är med från start i alla tänkbara projekt, i allt från grova skisser till framtagning av detaljer i inredning, möbler och trädgård. Vi sköter allt kring eventuellt bygglov och annat som myndigheter kräver. Och kom ihåg att vi finns med som en hjälpande hand under hela projekttiden.

03. En idé blir till verklighet

Det finns alltid en risk att alla idéer stannar vid just idéer. Så vill inte vi ha det. När ramarna är satta börjar vi göra dina drömmar till verklighet. I praktiken är det inte krångligare än att våra projektledare ansvarar för all samordning och planering mellan våra yrkesgrupper utifrån dina önskningar. Förresten, vi tycker om att kommunicera med varandra och med dig. Det är viktigt att du är med. Det är ju dina drömmar vi ska uppfylla.

04. Minnen för livet

Vi lever för att skapa miljöer där du ska leva ditt liv. Därför är själva utförandet en avgörande faktor för hela processen. Det material som inte finns förproducerat i extern fabrik, eller byggs på plats, tillverkar vi i vår egen snickeriverkstad. Våra hantverkare ser till att inga detaljer glöms bort, alltid efter dina önskemål. När allt är färdigt brukar vi tacka för att du gav oss möjligheten att skapa miljöerna. Sedan går livet vidare, med nya drömmar, mål och minnen.

Kontakta oss

Färdigställt hus av Sanna Bygg.