Verktyg och attiraljer som Sanna Bygg använder i vardagen.

Dina behov betyder mest. Inget annat spelar egentligen någon roll för oss. Kanske har du tydliga idéer, till och med några egenkomponerade skisser att presentera. Eller så söker du bara efter inspiration utan att veta var den ska ta dig. Det är okej. Vi utgår ju alltid från dina behov. 

Vi älskar att skapa och själva formen är en stor del av skapandet. Även här har du en viktig roll. Vi lägger grunden och dina önskemål om detaljer kan bli helt avgörande för slutresultatet. Det är dina drömmar det handlar om.

Måtten på ett kök. Designen på en trappa. Hantverket bakom en platsbyggd bokhylla. En stor del av arbetet kräver milimeterprecision och därför är vi måna om att saker och ting görs i rätt ordning. Så låt oss börja vid ritbordet.

Specialtillverkad barngrind

Specialtillverkad anslutning för barngrind enligt kunds behov – harmonierar med övrig formgivning.

stuff
”För oss är form något personligt och även lite drömskt. Arbetet ger oss ytterligare en dimension i det kreativa skapandet.”
Christopher Lobsien, VD, Sanna
Draw
Build

Sanna Ting

Stanna upp för en stund. Se dig omkring. Känn efter. Vilka föremål betyder något för dig? Ibland får vi en idé, en ingivelse att skapa. När lusten vinner över måsten kan det leda till unika produkter. Vi kallar dem Sanna ting. De kanske inspirerar, influerar eller för tankarna direkt till ditt eget hem.

Pendeln
Pendeln
Boden
Boden