Tjänster

Hos oss finns det plats för projekt i alla storlekar, oavsett om du vill bygga ett nytt hus, renovera ditt badrum eller byta ut dina köksluckor. Vi sätter avtryck i ditt hem, på ditt lantställe eller på din arbetsplats och du ska alltid känna att du har tillgång till hela vår palett när du anlitar oss. Oavsett vad du drömmer om kan vi skräddarsy lösningar som förverkligar dina behov. Så länge det gör skillnad för dig. Tillsammans skapar vi minnen för livet.

Christopher Lobsien
VD & Affärsutvecklare

Urban Holgersson
Affärsutvecklare

Byggprojekt

Byggprojekt

Förverkliga dina drömmar med nyproduktion, större renoveringar eller tillbyggnader. Vi tar hand om hela processen.

Snickeri

Snickeri

Invändig nyproduktion, tillbyggnader och renoveringar. Vi gör allt från köksrenoveringar till golvbyten och mindre justeringar.

Finsnickeri

Finsnickeri

Inredning i alla möjliga former. Vi tillverkar bland annat möbler, hyllsystem, utekök och receptionsdiskar.

Arkitektur

Arkitektur

Vi är betydligt mer än ett byggföretag. Genom våra arkitekter skapar vi unika miljöer och detaljer utifrån dina behov.

Mässor och utställning

Mässor & utställningar

Behöver du hjälp inför och efter en mässa eller utställning? Vi står för idé och projektledning, liksom ansvarar för produktion och transport av montrar.

Samordning

Samordning

Alla projekt måste kvalitetssäkras. Samordning är en separat tjänst där vi håller i taktpinnen, även inom områden som inte finns i vår ordinarie portfölj.

Kontakta oss

Det här är vad vi kan göra för dig. Om den tjänst du söker inte finns med i vårt erbjudande – hör av dig! Vi är vana att skräddarsy lösningar efter dina behov.

Christopher Lobsien
VD & Affärsutvecklare

Urban Holgersson
Affärsutvecklare